Nieuwbouwproject | Alphonse

Lichtrijke en ruime, brede nieuwbouwappartementen op een uitstekende en rustige liggingop de hoek van de Bayauxlaan en de Koningslaan. Deze appartementen genieten van de vakantiesfeer van de Zeedijk, de levendigheid van de terrassen en bistro’s rond het Rubensplein en de nabijheid van de vele winkels in de Lippenslaan en Kustlaan. Vanuit de hoekappartementen geniet men van een zicht op het Verzetsplein en de villa's van het Albertstrand. Tevens diep zicht over de Bayauxlaan met haar statige villa's en villaresidenties tot aan de Canada Square.

Het project wordt gerealiseerd in een smaakvolle, moderne architectuur met bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoners.

Start verkoop: zomer 2023

Start bouw: september 2023

Contacteer makelaar

Nieuwbouwproject | Troeven van de residentie

Discrete luxe

Verfrissende en kwaliteitsvolle architectuur. De moderne en vooruitstrevende architectuur van het gebouw, naar de hand van het architectenbureau De Beir, wordt een opvallende landmark in deze wijk die van ver in de Bayauxlaan goed zichtbaar zal zijn. Het project voorziet in ruime appartementen met ondergrondse parkings en garageboxen. Alle appartementen hebben grote raampartijen voor optimale lichtinval en een leefterras in de zon, beschut van regen en wind.

Comfort

De appartementen worden luxueus afgewerkt volgens uw eigen smaak, met de kleuren en materialen die u kiest. Dit zodat het appartement perfect aansluit bij uw woonwensen. De appartementen zijn tussen de 96 m² en 164 m² groot en hebben 2 of 3 slaapkamers. Er wordt gebouwd met de hoogste normen voor afwerking, comfort en energie-efficiëntie. De verwarming is met grondwarmtepomp en vloerverwarming. Alle appartementen beschikken over een kelder. Er kan een parking of garagebox in hetzelfde gebouw gekocht worden.